Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Suunnittelijoita paperi- ja kartonkikoneille

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä, Järvenpää or Raisio
Tehtävän kuvaus: Oletko kiinnostunut uusista haasteista paperi- ja kartonkikoneiden suunnittelun parissa? Hyvästä tilauskannasta sekä lähiaikoina tapahtuvista eläköitymisistä johtuen tulemme avaamaan yhteensä 16 suunnittelijan/pääsuunnittelijan paikkaa.


Suunnitteluorganisaatioomme kuuluu yli 300 ammattilaista, jotka ovat jakautuneet 10 tiimiin. Nyt avoinna olevat tehtävät sijouttuvat seuraaville osa-alueille ja paikkakunnille:

- Päällystyskonesuunnittelu, Järvenpää (Kari Leminen)
- Pituusleikkuri- ja rullainsuunnittelu, Järvenpää (Tommi Vanhala)
- Kuivatusosan projektisuunnittelu, Jyväskylä (Kari-Matti Laitinen)
- Telasuunnittelu, Jyvaskyla (Jari Pasanen)
- Laitossuunnittelu, Jyväskylä tai Järvenpää (Tapio Pohjanpalo)
- Ilmajärjestelmät, Raisio (Juha-Matti Liukkonen)

Suunnittelijana hoidat useita projekteja samanaikaisesti. Vastaat sekä toimitusprojektien konseptisuunnittelusta ja detaljisuunnittesta. Osallistut aktiivisesti myös muihin projektin vaiheisiin antamalla teknistä tukea hankinnoille, valmistukseen ja kokoonpanoon. Osallistut tarvittaessa myös koneiden asennukseen, testaukseen ja käyttöönottoon.

Osaamisestasi riippuen nimikkeesi voi olla myös (vanhempi) pääsuunnittelija, jolloin vastuusi on hieman laajempi ja vastaat sekä suunnittelusta että projektien tavoitteiden saavuttamisesta.
Edellytykset: Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin- tai diplomi-insinöörin koulutus ja jonkin verran kokemusta suunnittelutehtävistä. Hallitset 3D-suunnitteluohjelmien perusteet. Omaat hyvät valmiudet rakenteiden mitoitukseen ja tunnet valmistustekniikat. Näiden ohella arvostamme erityisesti aitoa innostusta oppia ja kehittää omaa ammatillista osaamista paperi- ja kartonkikoneiden osalta.

Tehvävien hoitamisen kannalta on eduksi, jos olet järjestelmällinen ja itseohjautuva sekä motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta. Sinulla on halua ja kykyä ohjata ja organisoida myös toisten toimintaa. Toimit luontevasti erilaisissa rooleissa oman projektitiimin, suunnittelutoimistojen, asiakkaiden ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Valmetissa yhteisenä kielenä käytämme englantia, joten sen sujuva osaaminen on tärkeää. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä pääset myös kohtuullisisa määrin matkustamaana asikasrajapintaan ja varmistamaan projektien menestymisen ja asiakastyytyväisyyden.
Tarjoamme: Suunnitteluorganisaatiossamme yhdistyy vuosien kokemus, yhdessä tekemisen taito ja into kehittää sekä tuotteita että omaa osaamistaan. Lupaamme perusteellisen perehdytyksen sekä ammatillisen tuen myös perehdytyksen jälkeen. Työpanoksellasi pääset vaikuttamaan siihen, että Valmetin tuotteet ovat jatkossakin ensiluokkaisia.
Lisätietoja: Jäikö mieltäsi askarruttamaan joku asia avoimiin tehtäviin liittyen? Lisätietoja suunnittelijan työstä voi kysyä suunnitteluorganisaation esimiehiltä (etunimi.sukunimi@valmet.com).

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa