Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

CNC-koneistaja höylälle

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako sinua CNC-koneistajan tehtävät huippuluokan paperi- ja kartonkikoneiden parissa?

Haemme Valmetille Jyväskylän Rautpohjaan perälaatikkoverstaalle vakituiseen työsuhteeseen CNC-höylälle koneistajaa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Valittavalta henkilöltä edellytetään halukkuutta oppia uutta ja kykyä joustaa tarpeen mukaan muihinkin tehtäviin.

Edellytykset: Sinulla on ammatillinen peruskoulutus sekä muutaman vuoden työkokemus koneistuksesta. Lisäksi omaat riittävän ammattitaidon CNC-koneistukseen. Haluat oppia uutta, olet huolellinen, joustava, tiimityöhenkinen ja haluat osaltasi tehdä työsi mahdollisimman laadukkaasti. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vuorotyö ei ole sinulle ongelma.
Tarjoamme: Tarjoamme hyvän työporukan lisäksi haastavan ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa verstaspäällikkö Saana Viikman-Helin, puh. 040-570 7506 tai saana.viikman-helin@valmet.com. Yhteydenotot 12.7, 19.7 ja 26.7 klo 14 - 16 tai 31.7 - 4.8 klo 8-16 välillä.

Hae tätä paikkaa täyttämällä oheinen hakulomake 4.8.2017 mennessä. Voit liittää mukaan myös CV:si.

Lisätietoja Valmetin Jyväskylän toimipaikasta näet tältä videolta: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Palaa