Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Koneistajia

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Valkeakoski
Tehtävän kuvaus: Valmetin Terätehdas Valkeakoskella valmistaa jauhinten teriä pääosin paperiteollisuuden tarpeisiin. Tuotanto muodostuu valimosta ja koneistamosta. Tuotannossa on noin 60 työntekijää.
Haemme nyt joukkoomme kahta koneistajaa monipuolisiin työtehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on vuorotyötä.
Edellytykset: Tehtävä edellyttää joustavuutta, oma-aloitteista otetta työntekoon, oppimishalua, laatuajattelua ja yhteistyökykyä tiimissä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvän fyysisen kunnon lisäksi valmiutta vuorotyöhön. Koneistusalan aikaisempi kokemus on eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme hyvän työporukan lisäksi haastavan ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Sanna Hakala, puh. 040 512 9139 ajalla 5.7. – 7.7. ja 8.8. – 9.8., sanna.hakala at valmet.com tai työnjohtaja Jussi Häyrynen, puh. 0400 939 007 ajalla 24.7. – 4.8., jussi.hayrynen at valmet.com.

Jos kiinnostuit, lähetä sähköinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 9.8.2017 mennessä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa