Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Kutoja (vuorotteluvapaan sijaisuus 6 kk)

Liiketoimintalinja: Services
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmet Technologies Oy:n Fabrics-liiketoimintayksikkö valmistaa Tampereen tehtaallaan paperikoneissa käytettäviä puristinhuopia, kuivatusviiroja ja belttejä.

Haemme nyt kutojaa vuorotteluvapaan sijaiseksi (kesto 6 kuukautta). Valittavan henkilön on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa ja täytettävä vuorotteluvapaalain mukaiset ehdot. Tehtäviin kuuluu kutomakoneiden käyttö, käynnin valvonta ja laaduntarkkailu. Työaikamuoto on keskeytymätön kolmivuorotyö.
Edellytykset: Tehtävä edellyttää työkokemusta tehdasympäristöstä, oppimishalua, tarkkuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä sekä valmiutta vaihteleviin työtehtäviin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää henkilöltä hyvän fyysisen kunnon lisäksi oma-aloitteista otetta työntekoon, hyviä kädentaitoja, laatuajattelua ja yhteistyökykyä tiimissä.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle tuotannollista työtä siistissä tehdasympäristössä ja mahdollisuuden oppia paperikonekudosten valmistamista.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa vuorossa oleva kutomon työnjohtaja puh. 040 7268 203. Lähetä sähköinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.7.2017 mennessä oheisen linkin kautta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa