Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Installation / Start-up Supervisor (Asennus-/käynnistysvalvoja)

Liiketoimintalinja: Pulp and Energy
Maa: Suomi
Paikkakunta: Ulvila, Raisio tai Jyväskylä
Tehtävän kuvaus: Pulp Drying -osasto myy ja toimittaa laitteita sellutehtaiden kuivausosastoille. Projektit ovat joko uusien laitosten toimituksia tai toimivien laitosten uusintoja. Kohdemaat ovat pääasiassa ulkomailla. Projektien toimituslaajuus vaihtelee yksittäisten laitteiden toimituksesta kokonaisten kuivauslinjojen toimittamiseen avaimet käteen -periaatteella.

Haemme Pulp Drying-osastollemme asennus- ja käynnistysvalvojaa. Toimipisteesi voi olla Ulvila, Raisio tai Jyväskylä.

Työssäsi vastaat kuivauslinjan asennustyömaan asennuspäällikön ja -valvojan tehtävistä. Työhön kuuluu asennustöiden laadun valvonta sekä työmaan edistymisen seuranta ja siitä raportoiminen. Osallistut kuivauslinjojen käyttöönotto- ja käynnistystehtäviin ja toimit työmaalla kuivauslinjan edustajana asiakkaamme organisaatioon päin.

Edellytykset: Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta esim. koneenrakennuksen alalta sekä aikaisempaa kokemusta teollisten investointiprojektien työmaatoiminnoista; kokemus kysessä olevalta teollisuuden alalta on eduksi. Asiakasyhteistyössä tarvitset sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa, muu kielitaito on eduksi. Projektit vievät sinua eri puolille maailmaa, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta. Hallitset hyvin yleisimpien toimisto-ohjelmien, kuten MS Office-ohjelmien, MS Project:in ja Outlook:in käytön.

Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Haaparanta, Director, PDU-projects, p. 040 581 2660.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 6.8.2017. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa