Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Laitossuunnittelija (Plant Design Engineer)

Liiketoimintalinja: Pulp and Energy
Maa: Suomi
Paikkakunta: Ulvila
Tehtävän kuvaus: Pulp and Energy liiketoimintalinjamme Pulp Drying teknologia kehittää, myy ja toimittaa laitteita sellutehtaiden kuivausosastoille maailmanlaajuisesti. Toimitusprojektien laajuus vaihtelee uusien kokonaisten laitosten ”avaimet käteen” -toimituksien, vanhojen laitosten osittaisten uusintojen tai yksittäisten laitetoimituksien välillä.

Haemme nyt teknologiayksikkömme ammattitaitoiseen tiimiin Ulvilaan Laitossuunnittelijaa (Plant Design Engineer) vakituiseen tehtävään.

Sellunkuivausyksikön laitossuunnittelijana pääset vastaamaan myyntiprojekteihin liittyvästä suunnittelutyöstä ja osallistumaan asiantuntijana asiakastapaamisiin. Toimitusprojektien suunnitelutyössä monipuoliseen tehtäväkenttääsi kuuluu layout-, rakennustehtävä-, putkisto-, teräsrakenne- ja säiliösuunnittelua.

Lisäksi työhön kuuluu laiteasennuksien ja käyttöönoton tuki yhteistyössä asiakkaan kanssa. Pääset myös käyttämään ammattitaitoasi ja ongelmanratkaisukykyjäsi kehittämistyössä yhdessä tuotekehitys-tiimin kanssa. Saat mahdollisuuden osallistua aktiivisesti edellä manittuihin vaihteleviin tehtäviin sekä itsenäisesti että projektiryhmän jäsenenä kokemuksesi ja kykyjesi mukaan.

Tiivis yhteistyö Sellunkuivausyksikön muiden suunnittelu-, osto- ja projektitoimintojen sekä alihankintasuunnittelun kanssa on olennainen osa päivittäistä tehtäväkenttääsi. Matkustaminen lisää työn vaihtelevuutta kansainvälisten projektien viedessä sinut jaksottain eri puolille maailmaa.


Edellytykset: Laitossuunnittelijan tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö oman tiimin, suunnittelutoimistojen, muiden Valmet-sidosryhmien, asiakkaidemme ja kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Siksi arvostammekin aktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyökyky- ja tiimityötaitoja.

Näiden lisäksi tehtävässä menestyäksesi:
- Olet toimintatavoiltasi järjestelmällinen, huolellinen ja aktiivinen.
- Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja mielellään jo muutaman vuoden työkokemus suunnittelutehtävistä.
- Kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
- Hallitset suunnittelun 3D & AutoCAD-ohjelmalla ja tavallisimmat toimisto-ohjelmistot (MS Office, Lotus Notes).

Eduksesi luetaan:
- tehdasympäristön toimintojen tuntemus
- puunjalostustehtaiden tai muun prosessiteollisuuden laitos- ja/tai putkistosuunnittelun kokemus
- PDMS-ohjelmiston hallinta
- Ohjelmointitaito (VBA, PDMS PML)

Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä. Pääset jäseneksi tiiviiseen ja vankkaa yhteistyötä tekevään ammattilaisten tiimiin. Jos olet urasi alkuvaiheessa, huolehdimme kattavasta perehdytyksestä ja koulutuksesta. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja kattava ammattilaisten tukiverkosto, mikä tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuuden kehittymiseen.
Lisätietoja: Haluatko kuulla tehtävästä lisää? Ota yhteyttä:

Chief Design Engineer, Plant Design; Mika Luotonen, p. 040 540 7753; mika.luotonen@valmet.com
Director, Pulp Drying; Janne Suonperä, p. 040 527 9459; janne.suonpera@valmet.com

Jos kiinnostuit, hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 2.7.2017. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Palaa