Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Tuotepäällikkö

Liiketoimintalinja: Automation
Maa: Suomi
Paikkakunta: Kajaani tai Oulu
Tehtävän kuvaus: Tuotepäällikkö toimii maailmanlaajuisen jakelukanavamme tuote- ja sovellusasiantuntijana tuotteidemme asiakasarvon ja –tyytyväisyyden varmistamiseksi. Osaamisen parantaminen ja liiketoiminnan kehittäminen asiakaspalautteen perusteella ovat osa tehtäviä, joissa tuotepäällikkö toimii.

Haemme automaattisen paperintestausanalysaattorin, Valmet Paper Lab, tuotepäällikköä Automaatio-liiketoimintalinjan analysaattoreiden, mittausten ja suorituskykyratkaisujen parissa työskentelevään yksikköön.

Vastaat tuoteroadmappien, asiakasarvon ja -tyytyväisyyden lisäämisestä sekä teknisestä myynnintuesta. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaiden, muun tuoteryhmän ja tuotekehityksen kanssa. Koulutustehtävät ovat osana tuotepäällikön tehtäviä.
Edellytykset: Olet vahva tekninen osaaja, prosessi- tai automaatiotekniikan insinööri tai diplomi-insinööri, lisäksi arvostamme kokemusta sellu- ja paperiteollisuudesta. Omaat hands-on asenteen etkä pelkää tarttua teknisten haasteiden ratkaisemiseen.

Toimintakenttä on globaali ja olennainen osa tehtävää on toimiminen asiakkaan ympäristössä. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa, hyvää ongelmanratkaisukykyä nopeatempoisessakin toimintaympäristössä, hyviä verkostoitumistaitoja sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.
Tarjoamme: Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän uudistuvan teknologian parissa. Tässä tehtävässä saat ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden syventää osaamistasi motivoivassa ja innovatiivisessa työympäristössä.
Lisätietoja: Manager, Paper Analyzers product team, Ismo Joensuu +358 40 700 6483
Business Manager, Paper Laboratory Analyzers, Tuomo Kälkäjä +358 50 317 0803

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme ja CV viimeistään 2.6.2017

Palaa