Valmet is the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. We aim to become the global champion in serving our customers.

Valmet's services cover everything from maintenance outsourcing to mill and plant improvements and spare parts. The strong technology offering includes pulp mills, tissue, board and paper production lines, as well as power plants for bio-energy production. Valmet's advanced automation solutions range from single measurements to mill wide turnkey automation projects.

Valmet's net sales in 2016 were approximately EUR 2.9 billion. Our 12,000 professionals around the world work close to our customers and are committed to moving our customers' performance forward - every day. Valmet's head office is in Espoo, Finland and its shares are listed on the Nasdaq Helsinki.

Read more www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Sales & Project Engineer

Business line: EMEA
Country: Sweden
Location: Gothenburg
Job description: Har du intresse av kostnadsbedömningar och söker en möjlighet att utvecklas inom teknisk säljstöd i en tjänst där du kommer ha stora påverkansmöjligheter? Då har vi en spännande tjänst för dig.

Vi söker nu en Sales & Project engineer till vår verksamhet i Göteborg.
Som Sales & Project engineer har du en nyckelroll i att säkerställa att våra sälj- och leveransprojekt håller hög kvalitet. Du ansvarar för att ställa samman underlag för kostnadsbedömningar från interna och externa källor till våra projekt. Du medverkar även i leveransen av de sålda projekten.

En viktig del i din roll är att utveckla offertarbetet så att genomförs på ett så effektivt sätt som möjligt och håller hög kvalitet.


Requirements: Vi söker dig som har en examen inom ett ingenjörsrelaterat område. Huvudsaken är att Du har god förståelse för teknik och en intresse att arbeta med säljprocessen. Givetvis har du lätt för att arbeta i olika IT-system och har goda kunskaper i excel.
För att trivas i rollen ser vi att du är en drivande person som bidrar med dina goda idéer och engagemang för att utveckla funktionen. Du lätt för att skapa struktur för både dokument och arbetssätt. Som person är kommunikativ och trivs med att vara spindeln i nätet och att ha många kontaktytor.
Vidare ser vi att du har förmågan att sätta de tekniska och ekonomiska aspekterna i sitt sammanhang.
Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift och engelska är heller inget hinder för dig.
We offer: Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en trivsam och internationell miljö tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.
Additional information: För att veta mer om tjänsten, kontakta Mikael Niklasson, Mikael.niklasson@valmet.com och för att veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta Maria Carlson, Human Resources, maria.carlson@valmet.com.

Vi ser fram emot din ansökan senast 13 Augusti då vi påbörjar urvalet. Intervjuer kommer att hållas i slutet av augusti i Göteborg.


Sökord: Säljstöd, innesäljare, projektingenjör, projekt

Back