Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Tuoteryhmäpäällikkö, Poikkiprofiilitoimilaitteet

Liiketoimintalinja: Automation
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmetin Automaatio-liiketoimintalinja on sellu- ja paperiteollisuuden automaatioratkaisujen johtava toimittaja. Quality Management Solutions -tuoteryhmän vastuulla ovat sellu- ja paperiteollisuuden laadunhallintajärjestestelmät (QCS), poikkiprofiilitoimilaitteet (Profilers) ja konenäköjärjestelmät. Tuoteryhmä vastaa oman portfolionsa tuotehallinnasta, globaalista myynnintuesta ja markkinoinnista sekä ohjaa tuotekehitystä liiketoimintalähtöisesti.

Etsimme nyt aktiivista ja oma-aloitteista Tuoteryhmäpäällikköä Quality Management Solutions –tuoteryhmään vastuualueena poikkiprofiilitoimilaitteiden tuoteportfolio (Profilers).

Tehtävässä vastaat pienen tiimin esimiestehtävien lisäksi tuoteportfolion kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja kilpailukyvyn varmistamisesta. Osana toimenkuvaa on myös valitun tuotteen tuotehallinta ja myynnintuki.

Tehtävä painottuu globaaliin myynnin tukeen sekä sisäiseen ja ulkoiseen markkinointiin. Tehtävä edellyttää tiivistä yhteistyötä muiden tuotepäälliköiden, myynnin, markkinoinnin ja projektoinnin kanssa. Tehtävässä raportoit Tuoteryhmän johtajalle.
Edellytykset: Sinulla on korkeakoulututkinto ja tunnet hyvin sellu- ja paperitehtaan toimintaympäristön ja tuotantoprosessit. Toivomme, että sinulla on kokemusta paperinvalmistuksen prosessista ja/tai paperinvalmistuksen laadunhallintaratkaisuista.

Etsimme henkilöä, jolla on hyvät ihmissuhde-, neuvottelu- ja esiintymistaidot. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja osaat toimia kansainvälisessä matriisiorganisaatiossa.

Toimit asiakaslähtöisesti ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja hyödyntämään asiantuntijaorganisaatiota laaja-alaisesti asiakkaan parhaaksi. Kommunikoit sujuvasti englanniksi, myös muu kielitaito on eduksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.
Tarjoamme: Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisessä teknologiayhtiössä. Pääset työskentelemään huippuasiantuntijoiden kanssa ja omalta osaltasi kehittämään alansa kärkiteknologiaa.

Innovatiivisella ja aktiivisella asenteella sinulla on paljon kotimaisia tai kansainvälisiä uramahdollisuuksia.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Almi (Director, Quality Management Solutions), puh. 040 764 7512 (parhaiten tavoitettavissa pe 2.12. klo 13-14).

Palaa