Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Condition Monitoring Specialist

Liiketoimintalinja: Automation
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Valmetin automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta tehostamalla tuotantoa sekä lisäämällä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa

Etsimme nyt kunnonvalvonnan asiantuntijaa (Condition Monitoring Specialist) vastaamaan teollisuudelle toimitettujen kunnonvalvontajärjestelmien ja –sovellusten analyysipalveluiden tuottamisesta.
Kunnonvalvonnan asiantuntijana toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa ja tuotat analyysipalveluita. Tuet myyntiä etsimällä aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Osallistut toiminnan ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen yhteistyössä muun tiimin kanssa.
Edellytykset: Koulutukseltasi olet insinööri tai DI. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta pyörivien laitteiden kunnonvalvonnasta. Värähtelyanalysoinnin sertifikaatti katsotaan eduksi. Työskentelet sujuvasti kunnonvalvonnan ohjelmistojen ja analyysien parissa ja tunnet asiakkaiden prosessit.

Sinulla on halu ja kyky tunnistaa asiakastarpeita ja tarjota niihin lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Analyysipalveluiden tuottaminen edellyttää sinulta analyyttistä ja systemaattista työskentelyotetta sekä analyysitulosten sujuvaa kirjallista raportointia.

Olet asiakasorientoitunut, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen sekä omaat hyvät kommunikointitaidot niin suomen kuin englannin kielellä. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta.
Tarjoamme: Tarjoamme tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaan menestykseen. Työskentely kansainvälisessä yrityksessä tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen.

Mikäli kiinnostuit voit hakea tehtävää täyttämällä sähköisen hakulomakkeemme viimeistään 7.12.2016. Liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Krister Sällinen p.0400-979735 tai krister.sallinen@valmet.com

Palaa