Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Kokoonpanon työntekijä

Liiketoimintalinja: Automation
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere
Tehtävän kuvaus: Automaatio -liiketoimintalinjan päätuotteet ovat automaatiojärjestelmät, laatusäätöjärjestelmät, analysaattorit ja mittalaitteet, kamerajärjestelmät sekä toiminto- ja palveluratkaisut.

Haemme nyt uutta tekijää tuotteidemme automaatiojärjestelmien loppukokoonpanoon toimimaan osana 7-hengen tiimiä. Tehtävät liittyvät tuotteiden mekaaniseen- sekä sähköiseen loppukokoonpanoon ja testaukseen.

Edellytykset: Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja pystyt sujuvasti lukemaan sähkö- ja mekaniikkapiirustuksia. Mikäli työn laatu ja huolellisuus ovat sinulle kunnia-asioita, olet oma-aloitteinen ja pystyt toimimaan tiimityön ohella itsenäisesti sekä englannin että suomen kielellä, saatat olla tekijä jota tiimimme nyt tarvitsee. Eduksi katsomme kokemuksen tarkkuusmittauksista.
Tarjoamme: Tässä työssä pääset toimimaan uuden teknologian parissa ja sitä kautta kehittämään osaamistasi. Työskentelytilamme ovat modernit ja työaika on joustava. Saat toimia osana globaalia toimitusketjua sinua tukevan tiimin jäsenenä ja voit tavata työskentelytiloissamme vierailevia asiakkaita.
Lisätietoja: Lisätietoja saat tehtävän esimieheltä Marko Lintula +358 40 5868362, marko.lintula@valmet.com.
Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme viimeistään 4.12.2016. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Palaa