Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Start-up Engineer, Winders

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Järvenpää
Tehtävän kuvaus: Haemme Paperit-liiketoimintalinjan Project Operations -toimintoon paperikoneen leikkurille käyttöönottoinsinööriä vastaamaan käyntiinajotehtävistä toteutusprojekteissa. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Järvenpää, mutta myös Jyväskylä ja Raisio voidaan ottaa huomioon.

Päätehtäviisi kuuluu
- antaa asiakkaalle koulutusta koneen käyttöönottovaiheessa
- toimia asiantuntijana koneen käynnistysten yhteydessä
- toimia käynnistyshenkilöstön tukena koneen viritysvaiheessa
- valmistaa esitysaineisto käyttö- ja huolto-ohjeista ja koulutusmateriaalista, laatia ajoparametri sekä raportoida
- toimia tarpeen mukaan verstastarkistuksen tukena

Käyttöönottoinsinöörit työskentelevät suuren osan ajastaan eri asiakastehtailla ympäri maailmaa, joten viestintä ja verkostoituminen on tärkeä osa toimenkuvaasi.
Edellytykset: Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tutkinto. Arvostamme myös työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttäsi käyttöönottotehtävien suorittamiseen.

Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Muu kielitaito on eduksi. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot ja pystyt työskentelemään paineen alla vaihtelevissa ja haastavissakin olosuhteissa.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta (>150 päivää / vuosi).

Valmet Järvenpää on savuton työpaikka.
Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn Project Operations -toiminnossa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi suuren kansainvälisen yrityksen palveluksessa.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin klo 12-15 Sampsa Suni, Manager, Start-ups, p. +358 50 573 7344, sampsa.suni@valmet.com.

Hae paikkaa täyttämällä oheinen hakulomake ja liitä mukaan CV:si 30.10.2016 mennessä.

Palaa