Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Product Specialist

Liiketoimintalinja: Automation
Maa: Suomi
Paikkakunta: Kajaani tai Oulu
Tehtävän kuvaus: Product Specialist toimii maailmanlaajuisen jakelukanavamme tuote- ja sovellusasiantuntijana tuotteidemme asiakasarvon ja –tyytyväisyyden varmistamiseksi. Osaamisen parantaminen ja liiketoiminnan kehittäminen asiakaspalautteen perusteella ovat osa tehtäviä joissa Product Specialist toimii.

Haemme paperin- ja massantestauksen tuoteasiantuntijaa Automaatio-liiketoimintalinjan analysaattoreiden, mittausten ja suorituskykyratkaisujen parissa työskentelevään yksikköön. Vastaat asiakasarvon ja -tyytyväisyyden lisäämisestä sekä teknisestä tuesta käyttöönotoissa ja huolloissa joko asiakastehtaalla tai etätukena. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja tuoteryhmän kanssa. Koulutustehtävät ovat osana tuoteasiantuntijan tehtäviä.

Edellytykset: Olet vahva tekninen osaaja esimerkiksi prosessi- tai automaatiotekniikan insinööri tai diplomi-insinööri, lisäksi arvostamme kokemusta sellu- ja paperiteollisuudesta. Omaat hands on -asenteen ja sinulta sujuu huoltotehtävät asiakastehtailla mm. elektroniikan, PC:n, ohjelmistojen ja mekaniikan parissa. Toimintakenttä on globaali ja olennainen osa tehtävää on toimiminen asiakkaan ympäristössä. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa, hyvää ongelmanratkaisukykyä nopeatempoisessakin toimintaympäristössä, hyviä verkostoitumistaitoja sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.
Tarjoamme: Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän uudistuvan teknologian parissa. Tässä tehtävässä saat ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden syventää osaamistasi motivoivassa ja innovatiivisessa työympäristössä.
Lisätietoja: Manager, Analyzer & Measurements Product Support, Pasi Inkamo +358 40 516 2504
Director, Analyzers, Measurements and Performance Solutions Product Group, Aki Korhonen +358 40 552 2625.

Hae tätä tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme 07.11.2016 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


Palaa