Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Huoltoasentaja/Mekaanikko

Liiketoimintalinja: EMEA
Maa: Suomi
Paikkakunta: Pori
Tehtävän kuvaus: Haemme huoltoasentajaa/mekaanikkoa vastaamaan huolto- ja korjaustehtävistä, jotka liittyvät puun- ja massankäsittelylaitteisiin. Tehtäväkenttäsi voi ulottua puunkuljetuksesta sellukuivaimelle ja edelleen paalaamoon asti. Asiakaskohteemme sijaitsevat sekä kotimaassa että ulkomailla. Toimit yksin tai muun ryhmän kanssa asiakasrajapinnassa hoitaen huoltotöitä edellä mainittujen järjestelmien parissa sekä raportoit kirjallisesti suoritetut työt.
Edellytykset: Olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Omaat matkustusvalmiutta myös ulkomaille, matkustuspäiviä kertyy helposti 100 kpl vuodessa. Varautuminen satunnaisiin hätäkeikkoihin varsinaisen työajan ulkopuolellakin on arkipäivääsi.

Puun- ja massankäsittelylaitteiden tuntemisesta on hyötyä huoltoasentajan/mekaanikon tehtävässä. Office-ohjelmien (Word ja Excel) käyttö on päivittäistä, ja vähintään tyydyttävä englanninkielen taito on työssä tarpeen. Muu kielitaito on eduksi.
Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.
Lisätietoja: Valmet Pori on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Field Service, Esa Rissanen, p. 040 7711 570, esa.rissanen@valmet.com.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 31.10.2016. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Palaa