Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Tarjous- ja layout-insinööri

Liiketoimintalinja: Paper
Maa: Suomi
Paikkakunta: Järvenpää
Tehtävän kuvaus: Paperit -liiketoimintalinja toimittaa kartonki-, pehmopaperi- ja paperikoneita ja laitteita sekä koneiden uudistuksia kaikkialle maailmassa.

Haemme nyt Paperit -liiketoimintalinjan tarjoustoimintoon tarjous- ja layout-insinööriä Järvenpäähän. Järvenpään tarjousryhmä tekee ensisijaisesti paperin jälkikäsittelylaitteisiin ja prosesseihin liittyviä myyntitarjouksia.

Tarjous- ja layout-insinöörinä tehtävänäsi on myyntiprojektien tarjous- ja layout-suunnittelu sekä teknisen tarjousaineiston laadinta. Vastaat prosessin mitoituksesta, laitteiden valinnasta ja mitoituksesta, sekä toimituslaajuuden ja toimitusrajojen määrittelystä. Tärkeimpänä tavoitteena on asiakkaan tarpeeseen sopivien ja kilpailukykyisten tarjousten laadinta.

Valmet Järvenpää on savuton työpaikka 1.3.2016 alkaen.
Edellytykset: Sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus sekä mielellään aiempaa suunnittelukokemusta. Arvostamme paperin jälkikäsittelylaitteiden tuntemusta.

Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Tarjousinsinöörinä toimit tiiviissä yhteistyössä myyntipäällikön ja koko myyntitiimin kanssa, joten arvostamme tiimityötaitoja. Osaat myös hyödyntää aktiivisesti koko organisaatiosta löytyvää tietoa ja osaamista.

Työssä tarvitaan suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa, joten toivomme että kommunikoit sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Muu kielitaito on eduksi.

Koulutamme ja perehdytämme sinut tehtävään liittyviin ohjeisiin ja työkaluihin. Layout-suunnittelun työkaluna on ensisijaisesti AutoCad.
Tarjoamme: Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän mukavassa työyhteisössä, jossa pääset kehittymään kykyjesi mukaan.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Koskinen, Senior Manager, PM Sales Application & layout, +358405126191, jukka.p.koskinen@valmet.com.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 9.10.2016. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja vapaamuotoisen hakemuskirjeen.

Palaa