Valmet on maailman johtava prosessiteknologian, automaatioratkaisujen ja palvelujen toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tavoitteemme on tulla maailman parhaaksi asiakkaidemme palvelussa.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistykselliset palvelut ja automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme tuotantoprosessien luotettavuutta ja suorituskykyä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä.

Valmetin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 2,9 miljardia euroa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää www.valmet.com, www.twitter.com/valmetglobal

Projekti-insinööri, (putkistosuunnittelu)/Project Engineer, Plant Engineering

Liiketoimintalinja: Pulp and Energy
Maa: Suomi
Paikkakunta: Tampere tai Vantaa
Tehtävän kuvaus: Haemme projekti-insinööriä Valmet Technologies Oy:n Pulp & Energy –liiketoiminnan Engineering –organisaatioon laitossuunnitteluosastolle. Osasto vastaa kattilalaitostoimitusten tuotemäärittelystä laitossuunnittelun osalta sekä myynti- että toteutusprojekteissa. Suunnittelemme kattilalaitosten layout-ratkaisut läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa sekä tuotamme lähtötietoaineistoa muille suunnittelun osa-alueille. Putkistosuunnittelun osalta erityinen painopistealue on kattilalaitosten korkeapainejärjestelmät.

Haettavan tehtävän pääsisältö:
- Putkiston perussuunnittelu (myynti- ja toteutusvaihe)
- Putkistojen lujuuslaskenta käytettävien standardien mukaan
- Putkiston asiantuntijatehtävät
- Alihankittavan putkistosuunnittelun ohjaus ja valvonta
Edellytykset: Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä aiempaa suunnittelukokemusta putkistosuunnittelun alueelta. Kokemusta 3D-suunnitteluohjelmien käytöstä. Kokemus AVEVA PDMS-ohjelmasta on eduksi.

Koska työkielemme on pääasiassa englanti, tulet toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja kiinnostusta opetella myös uusia järjestelmiä.
Tarjoamme: Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.
Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Tapio Teivas, p. 040-5558676.

Hae näitä paikkoja täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 31.10.2016. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Palaa