TTY

Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 800 työntekijän ja 7 800 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uudenlaista monitieteistä, innostavaa ja vaikuttavaa tutkimus- ja oppimisympäristöä, jonka osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Uusi korkeakouluyhteisö aloittaa 1.1.2019. Lue lisää: www.tampere3.fi

Tutkijatohtori/Tohtorikoulutettava (Deep Learning Implementations)

Signaalinkäsittelyn laboratorio toimii tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa. Signaalinkäsittely on yksi TTY:n kärkialoista, ja laboratorio on erittäin kansainvälinen ja aktiivinen eri tutkimusaloilla 11 professorin johdolla.

Tehtäväkuvaus:

Signaalinkäsittelyn laboratorio etsii motivoitunutta ja lahjakasta tutkijatohtoria/tohtorikoulutettavaa. Hankkeessa tutkitaan syvien neuroverkkojen tehokkaita toteutuksia, jotka soveltuvat esimerkiksi sulautetuille laskenta-alustoille. Tutkimuskohde määritellään tarkemmin yhdessä hakijan kanssa. Arvostamme myös halukkuutta osallistua projektinhallintaan ja rahoituksen hakuun. Luethan tehtävän lisätiedot ja hakuohjeet englanninkielisestä ilmoituksesta!

Hakuohjeet:

Tehtävän lisätiedot ja hakuohjeet löydät tehtävän englanninkielisestä ilmoituksesta. Hakuaika päättyy 24.5.2018.

Palaa