Artist

Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 800 työntekijän ja 7 800 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uudenlaista monitieteistä, innostavaa ja vaikuttavaa tutkimus- ja oppimisympäristöä, jonka osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Uusi korkeakouluyhteisö aloittaa 1.1.2019. Lue lisää: www.tampere3.fi

Tutkijatohtori/Projektitutkija/Tohtorikoulutettava (Imaging/Sensing/Automatic control), 1-3 tehtävää

Signaalinkäsittelyn laboratorio toimii tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa. Signaalinkäsittely on yksi TTY:n kärkialoista, ja laboratorio on erittäin kansainvälinen ja aktiivinen eri tutkimusaloilla 11 professorin johdolla.

Tehtäväkuvaus:

Signaalinkäsittelyn laboratorion tutkimusryhmä etsii 1-3 motivoitunutta ja lahjakasta tutkijaa. Hakijan taustasta riippuen tehtävä voi olla joko tutkijatohtorin, projektitutkijan tai tohtorikoulutettavan tehtävä. Tehtävän lisätiedot ja hakuohjeet löydät englanninkielisestä ilmoituksesta.

Hakuohjeet:

Tehtävän tarkemmat tiedot ja ohjeet hakemuksen jättämiseksi löydät englanninkielisestä ilmoituksesta. Hakuaika päättyy 31.5.2018. Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana, joten suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian.

Palaa