Artist

Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 800 työntekijän ja 7 800 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uudenlaista monitieteistä, innostavaa ja vaikuttavaa tutkimus- ja oppimisympäristöä, jonka osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Uusi korkeakouluyhteisö aloittaa 1.1.2019. Lue lisää: www.tampere3.fi

Tutkijatohtori/Tohtorikoulutettava (Cloud Software Engineering), 1-2 tehtävää

Tehtäväkuvaus:

Etsimme 1-2 motivoitunutta ja proaktiivista tutkijaa tietotekniikan laboratorioon, tieto- ja sähkötekniikan tiedekuntaan. Hakijan taustasta riippuen tehtävä voi olla joko tutkijatohtorin tai tohtorikoulutettavan tehtävä. Tarkemman tehtävänkuvauksen löydät tehtävän englanninkielisestä ilmoituksesta.

Hakuohjeet:

Jätäthän hakemuksen TTY:n sähköisellä lomakkeella viimeistään 2.5.2018. Lue tehtävän lisätiedot ja hakuohjeet tehtävän englanninkielisestä ilmoituksesta.

Palaa