Artist

Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 800 työntekijän ja 7 800 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uudenlaista monitieteistä, innostavaa ja vaikuttavaa tutkimus- ja oppimisympäristöä, jonka osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Uusi korkeakouluyhteisö aloittaa 1.1.2019. Lue lisää: www.tampere3.fi

Tutkijatohtori/Projektitutkija/Tutkimusapulainen (Data Analytics /Optimization)

Signaalinkäsittelyn laboratorio toimii tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa. Signaalinkäsittely on yksi TTY:n kärkialoista, ja laboratorio on erittäin kansainvälinen ja aktiivinen eri tutkimusaloilla 11 professorin johdolla.

Tehtäväkuvaus:

Tutkimusryhmä etsii Tutkijatohtoria/Projektitutkijaa/Tutkimusapulaista työskentelemään Poriin. Tehtävä on osa MikaData -projektia (2017-2019).

Hakuohjeet:

Luethan tarkemmat hakuohjeet englanninkielisestä ilmoituksesta. Jätä englanninkielinen hakemus sähköisellä lomakkeella 30.4.2018 mennessä.

Palaa