TTY

Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 800 työntekijän ja 7 800 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uudenlaista monitieteistä, innostavaa ja vaikuttavaa tutkimus- ja oppimisympäristöä, jonka osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Uusi korkeakouluyhteisö aloittaa 1.1.2019. Lue lisää: www.tampere3.fi

Tohtorikoulutettava (Plenoptinen kuvantaminen, mallintaminen ja pakkaaminen)

Signaalinkäsittelyn laboratorio toimii tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa. Signaalinkäsittely on yksi TTY:n kärkialoista, ja laboratorio on erittäin kansainvälinen ja aktiivinen eri tutkimusaloilla 11 professorin johdolla.

Tehtäväkuvaus:

Haemme tohtorikoulutettavan tehtävään motivoitunutta ja proaktiivista diplomi-insinööriä (MSc) tutkimusryhmäämme, joka tutkii plenoptisia kuvia ja niiden mallintamista ja pakkaamista.

Hakuohjeet:

Jätä hakemus TTY:n sähköisellä lomakkeella viimeistään 16.4.2018.

Lue tarkemmat tiedot tehtävästä ja ohjeet hakemuksen jättämiseksi englanninkielisestä ilmoituksesta.

Palaa