TTY

Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 800 työntekijän ja 7 800 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uudenlaista monitieteistä, innostavaa ja vaikuttavaa tutkimus- ja oppimisympäristöä, jonka osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Uusi korkeakouluyhteisö aloittaa 1.1.2019. Lue lisää: Tampere3

Tenure Track (Arkkitehtuuri, asuntosuunnittelu)

Tampereen teknillisen yliopiston arkkitehtuurin laboratorio on arkkitehtuurin ja kaupunkitilan mallintamisen edelläkävijä. Tutkimuksemme kattaa laajasti arkkitehtuurin, yhdyskuntasuunnittelun ja kaupunkitutkimuksen ajankohtaisia aiheita. Pyrkimys kestävään rakennettuun ympäristöön, näkemys tilan yhteiskunnallisesta merkityksestä ja avoimuus uusille analyysin ja suunnittelun tekniikoille yhdistävät eri tutkimussuuntia. Asuntosuunnittelu on yksi keskeisimmistä tutkimus- ja opetusaloistamme.

Tehtäväkuvaus:

Nyt haemme henkilöä tenure track -tehtävään arkkitehtuurin, erityisesti asuntosuunnittelun alalle.

Tehtävä täytetään Assistant Professor (1st term), Assistant Professor (2nd term) tai Associate Professor -tasolle.

TTY:n tenure track on urapolku, joka täydentää yliopiston neliportaista tutkijanuramallia. Tenure trackin kautta TTY tarjoaa rekrytoitavalle henkilölle selkeän urapolun edetä kyseisen tieteenalan toistaiseksi voimassa olevaan professorin tehtävään ja mahdollisuuden sitoutua kokonaisvaltaisesti tutkimustyöhön sekä kyseisen tieteenalan edistämiseen.

Hakuohjeet:

Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sekä tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen www.tut.fi/openpositions. Tehtävän nimike on Tenure Track (Architecture, Housing Design).

Hakuaika päättyy 3.4.2018

Palaa