TTY

Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 800 työntekijän ja 7 800 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uudenlaista monitieteistä, innostavaa ja vaikuttavaa tutkimus- ja oppimisympäristöä, jonka osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Uusi korkeakouluyhteisö aloittaa 1.1.2019. Lue lisää: Tampere3

Tutkimusapulainen (kesätyö, Rakennustekniikka, Maa- ja pohjarakenteet)

Tehtäväkuvaus:

Rakennustekniikan Maa- ja pohjarakenteiden yksikkö palkkaa kesän ajaksi (touko-elokuu) 3 - 4 TTY:n rakennustekniikan opiskelijaa, jotka ovat mieluiten vähintään 2. vuosikurssin opiskelijoita. Tehtävät ovat käynnissä olevien tutkimusprojektien aputehtäviä tai laboratoriokokeiden tekemistä. Kesän jälkeen on mahdollista jatkaa em. tehtävissä osa-aikaisena.

Palkkaus:

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Tutkimusapulaisen tehtävät asettuvat opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasolle 1. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka tutkimusapulaisilla perustuu opintopisteisiin.

Lisätietoja antaa:

Projektipäällikkö Nuutti Vuorimies, TTY/Maa- ja pohjarakenteet.

puh: 040 720 3050

email:nuutti.vuorimies@tut.fi

Maa- ja pohjarakenteet

Hakuohjeet:

Jätä hakemus TTY:n sähköisellä lomakkeella viimeistään 6.3.2018. Liitteeksi vapaamuotoinen hakemus ja opintorekisteriote.

Palaa