Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tutkimusapulainen (tietotekniikka, 1-3 tehtävää)

Tietotekniikan laboratorio kouluttaa tieteellisen tutkimuksensa pohjalta tietotekniikan asiantuntijoita. Tutkimusaloja ovat ohjelmistotuotanto, käytettävyys, henkilökohtainen navigointi, langattomat anturiverkot, moniprosessorijärjestelmät, internetin nykyiset ja tulevat verkkoarkkitehtuurit sekä protokollat ja tietoturva.

Ajankohtaiset uutiset ja tarkemmat henkilö- ja tutkimusaihekuvaukset löytyvät laboratorion blogista.

Tehtäväkuvaus:

Haemme assistenttia Johdatus tietokantoihin -kurssille. Laboratoriomme on ottamassa käyttöön uutta opetusjärjestelmää, ja tehtävänäsi on sovittaa valmiit Aalto-yliopistossa kehitetyt moduulit meidän tarpeisiimme. Halutessasi työhösi kuuluu myös kontaktiopetusta. Työ on osa-aikainen ja sopii hyvin opintojen ohessa tehtäväksi. Lisäksi haemme useampia assistentteja pitämään viikkoharjoituksia.

Edellytykset:

Työ vaatii jonkin verran tuntemusta tietokannoista ja SQL-kielestä. Odotamme sinulta positiivista asennetta sekä työtä että kollegoitasi kohtaan.

Tarjoamme:

Tarjoamme viihtyisän työilmapiirin sekä tulevaisuuteen suuntautuneen akateemisen yhteisön, johon osallistua. Työaika on neuvoteltavissa esimiehen kanssa, ja yleisesti ottaen työn olosuhteet ovat joustavat.

Palkkaus:

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Tutkimusapulaisen tehtävät asettuvat opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasoille 1. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka tutkimusapulaisilla pohjautuu opintopisteisiin.

Koeaika:

Tehtävässä on 1-2 kuukauden koeaika.

Muuta huomioitavaa:

Tehtävä on määräaikainen, alkaen mahdollisimman pian ja päättyen toukokuun loppuun. Tämän jälkeen saattaa olla mahdollisuus jatkoon esim. osa-aikaisena.

Lisätietoja antaa:

Tohtorikoulutettava Antti Luoto, antti.l.luoto@tut.fi.

Hakuohjeet:

Jätä hakemus TTY:n sähköisellä lomakkeella viimeistään 21.1.2018. Liitä hakemukseesi pdf-muodossa:

  • CV

  • opintorekisteriote

  • lista kursseista, jotka aiot suorittaa kevään aikana.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Palaa