Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani.

Tampere3-prosessissa Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat suomalaisessa korkeakoulukentässä uuden, innostavan ja globaalisti vetovoimaisen tutkimus- ja oppimisympäristön. Tampereelle rakentuu vaikuttava korkeakouluyhteisö, jossa yhdistyvät monitieteinen terveyden, tekniikan, talouden ja yhteiskunnan tutkimus. Lue lisää Tampere3-prosessista osoitteessa www.tampere3.fi.

Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Kampusareena

Henkilöstösihteeri (2 tehtävää)

Etsimme motivoituneita uransa alkuvaiheessa olevia tai jo ammattitaitoa kerryttäneitä HR-osaajia, joilla on kiinnostusta kasvaa ja kehittyä henkilöstöhallinnon tehtävissä.

TTY:n tukipalveluorganisaatioon kuuluva Henkilöstöpalvelut -yksikkö vastaa yliopiston henkilöstöhallinnosta, mihin kuuluu mm. työsuhdeasiat, henkilöstösuunnittelu, rekrytointi, palkkaus ja palkanmaksu, työterveyshuolto ja riskienhallinta. Henkilöstöpalvelut koordinoi henkilöstön kehittämiseen, koulutukseen ja työhyvinvointiin liittyvää toimintaa yliopistossa.

Henkilöstösihteerien tehtävät sijoittuvat Henkilöstöpalvelut -yksikössä työsuhdeasioita hoitavaan henkilöstösihteeri-tiimiin.

Tehtäväkuvaus:

Henkilöstösihteerin tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten henkilöstö- ja työsuhdeasioiden parissa kansainvälisessä ja monikulttuurisessa yliopistoyhteisössä.

Tehtäviisi kuuluu työsuhdeasioiden hoitaminen sekä esimiesten ja henkilöstön tukeminen työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä oman tiimisi, henkilöstöpalvelut-yksikön että muiden TTY:n tiedekuntien ja yksiköiden henkilöstön kanssa.

Tehtäviisi sisältyy mm: - työsopimusten ja oikeuksiensiirtosopimusten laatiminen - työntekijöiden työsuhdeperehdytys - työsuhteisiin liittyvä neuvonta ja - työtodistusten ja palveluaikatodistusten valmistelu.

Lisäksi tehtäviin voi sisältyä erilaisia henkilöstöhallintoon kuuluvia seuranta- ja raportointitehtäviä.

Edellytykset:

Henkilöstösihteerin tehtävässä ja kansainvälisessä yliopistoyhteisössä työskentely edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä valmiuksia (mm. MS Office ja HR-järjestelmät) sekä tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. tradenomi tai muu soveltuva koulutus). Lisäksi työ edellyttää kokemusta työsuhde- ja henkilöstöasioiden hoitamisesta.

Tehtävässä tarvitaan yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä.

Arvostamme halua kehittyä ja kehittää omaa osaamista muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä HR-ammattilaisena. Tehtävässä menestymistä tuemme perehdytyksen lisäksi ammattitaitoisen ja iloisen tiimin voimin.

Lue lisää työskentelystä TTY:llä ja henkilöstöeduistamme internetsivuiltamme: Töihin TTY:lle.

Palkkaus:

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Henkilöstösihteerin tehtävät asettuvat muun kuin opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasoille 5-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Koeaika:

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Muuta huomioitavaa:

Tehtävät ovat määräaikaisia sijaisuuksia ja ne täytetään mahdollisimman pian, noin yhden vuoden ajaksi.

Kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluihin viimeistään hakuajan päätyttyä, mutta voimme lähettää kutsun videohaastatteluun jo hakuaikana. Videohaastattelukutsun lähetämme hakemuksella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käytämme rekrytointiprosessissa myös TTY:llä toteutettavia haastatteluja.

Lisätietoja antaa:

Heräsikö kysymyksiä? Voit soittaa tulevalle esimiehellesi Elinalle tiistaina 9.1.2018 klo 12-13 ja maanantaina 15.1.2018 klo 12-14.

Koordinaattori Elina Heikkilä Puhelin: 050 301 4068 Sähköposti: elina.heikkila@tut.fi

Hakuohjeet:

Oletko sinä etsimämme henkilö? Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae tehtävää TTY:n sähköisellä lomakkeella, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 21.1.2018. Hakemukseen tulee liittää CV.

Palaa