Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani.

Tampere3-prosessissa Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat suomalaisessa korkeakoulukentässä uuden, innostavan ja globaalisti vetovoimaisen tutkimus- ja oppimisympäristön. Tampereelle rakentuu vaikuttava korkeakouluyhteisö, jossa yhdistyvät monitieteinen terveyden, tekniikan, talouden ja yhteiskunnan tutkimus. Lue lisää Tampere3-prosessista osoitteessa www.tampere3.fi.

Haemme nyt henkilöstösuunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään TTY:lle. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Opiskelijat

Henkilöstösuunnittelija

TTY:n tukipalveluorganisaatioon kuuluva Henkilöstöpalvelut -yksikkö vastaa yliopiston henkilöstöhallinnosta, mihin kuuluu mm. työsuhdeasiat, henkilöstösuunnittelu, rekrytointi, palkkaus ja palkanmaksu, työterveyshuolto ja riskienhallinta. Henkilöstöpalvelut koordinoi henkilöstön kehittämiseen, koulutukseen ja työhyvinvointiin liittyvää toimintaa yliopistossa.

Henkilöstösuunnittelijan tehtävä sijoittuu TTY:n henkilöstöpalveluissa työsuhde- ja rekrytointiasioista vastaavaan suunnittelija-tiimiin, johon kuuluu myös viisi muuta henkilöstösuunnittelijaa ja HR-koordinaattori.

Tehtäväkuvaus:

Henkilöstösuunnittelijana työskentelet erityisesti rekrytointien parissa, lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. HR-viestintään, työnantajaimagon kehittämiseen ja työsuhdeasioiden hoitamiseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä koordinoit tiedekuntien rekrytointiprosesseja sekä tuet ja neuvot esimiehiä rekrytointi- ja työsuhdeasioissa ja rekrytointijärjestelmän käytössä.

Osallistut HR-viestintään ja työnantajaimagon suunnitelmalliseen kehittämiseen mm. laatimalla ja kehittämällä työpaikkailmoituksia, päivittämällä ja muokkaamalla intranet- ja internet-sivuja, huolehtimalla rekrytointiyhteistyökumppaniemme internet-sivuilla näkyvien tietojemme ajantasaisuudesta, sekä laatimalla erilaisia ohjeita, tiedotteita ja uutisia.

Tehtävän sisältöä voidaan jonkin verran muokata tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Edellytykset:

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi osaamista rekrytointiprosessien läpiviennistä ja HR-viestinnästä sekä erilaisten rekrytointikanavien ja -mahdollisuuksien hyvää tuntemusta. Hallitset työlainsäädännön perusteet ja olet tottunut tulkitsemaan työehtosopimuksia.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja, strukturoitua tapaa asioiden esittämiseen sekä sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Olet lisäksi aikaansaava ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, jolla on hyvät tietotekniset valmiudet sekä tavoitteellinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelytyyli.

Katsomme eduksi kokemuksen akateemisen ympäristön tai kansainvälisen organisaation HR- ja rekrytointitoiminnoista.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän dynaamisessa ja kansainvälisessä yliopistoyhteisössä ja mahdollisuuden kehittyä HR-ammattilaisena. Työssäsi sinua tukee mahtava tiimi sekä henkilöstöpalvelut-yksikössä työskentelevät asiantuntevat kollegat. Tehtävä tarjoaa myös näköalapaikan uuden Tampere3-korkeakoulun rakentumiseen.

Lue lisää työskentelystä TTY:llä ja henkilöstöeduistamme internetsivuiltamme: Töihin TTY:lle.

Palkkaus:

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Henkilöstösuunnittelijan tehtävät asettuvat muun kuin opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasoille 8-9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Koeaika:

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Muuta huomioitavaa:

Kyseessä on määräaikainen tehtävä mikä täytetään mahdollisimman pian, n. yhden vuoden ajaksi.

Hakuajan päätyttyä kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluihin. Videohaastattelukutsun lähetämme hakemuksella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käytämme rekrytointiprosessissa myös TTY:llä toteutettavia haastatteluja.

Lisätietoja antaa:

Heräsikö kysymyksiä? Voit soittaa tulevalle esimiehellesi Tiinalle keskiviikkona 10.1.2018 klo 15-16, maanantaina 15.1.2018 klo 14-15 tai keskiviikkona 17.1.2018 klo 13-14.

Henkilöstöasiantuntija Tiina Huttunen puhelin: 050 300 2724 sähköposti: tiina.huttunen@tut.fi

Hakuohjeet:

Haluatko liittyä osaksi ammattitaitoista tiimiämme? Hae tehtävää TTY:n sähköisellä lomakkeella viimeistään sunnuntaina 21.1.2018. Hakemukseen tulee liittää ajantasainen CV.

Palaa