Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani.

Tampere3-prosessissa Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat suomalaisessa korkeakoulukentässä uuden, innostavan ja globaalisti vetovoimaisen tutkimus- ja oppimisympäristön. Tampereelle rakentuu vaikuttava korkeakouluyhteisö, jossa yhdistyvät monitieteinen terveyden, tekniikan, talouden ja yhteiskunnan tutkimus. Lue lisää Tampere3-prosessista osoitteessa www.tampere3.fi.

Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Kampusareena

Hankintasuunnittelija

Tampereen teknillisen yliopiston yleispalveluihin kuuluva Talouspalvelut–yksikkö on keskeinen asiantuntijayksikkö yliopiston laadukkaan toiminnan mahdollistajana. Haemme nyt vahvistusta hankinnoista ja talouden ohjauksesta vastaavaan tiimiin.

Tehtäväkuvaus:

Osallistut hankintojen suunnitteluun ja kilpailuttamisen käytännön toteuttamiseen yhteistyössä TTY:n hankintoja tekevien yksiköiden kanssa. Vastaat toteutettavista hankintaprosesseista alusta loppuun saakka ja toimit hankintoja tekevien yksiköiden tukena hankintaprosessin aikana. Osallistut TTY:n hankintapalvelujen kehittämiseen sekä vastaat hankintaohjeistuksen ja -prosessien ajantasaisuudesta. Työparinasi toimii hankintapäällikkö ja tukenasi laaja asiantuntijayhteisö. Työnkuvassasi tulee merkittävästi painottumaan Tampere3-yhteistyö, jonka puitteissa Tampereelle rakennetaan uutta yliopistokokonaisuutta Tampereen teknillisen yliopiston, Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun voimin.

Edellytykset:

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta julkisten hankintojen ja kilpailutusten toteuttamisesta. Toimit tehokkaasti muutoksen keskellä, kykenet toimimaan samanaikaisesti useissa eri projekteissa ja pystyt hallitsemaan paineenkin alla laajoja asiakokonaisuuksia. Olet tiimityöhön kykenevä asiantuntija, jolla on hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet tarkka ja oma-aloitteinen.

Yliopisto on työyhteisönä monikulttuurinen, joten tehtävä edellyttää erinomaista englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi aiemmat kokemukset sähköisen kilpailutuksen ja sopimushallinnan järjestelmistä.

Tarjoamme:

Pääset kehittymään korkeakouluorganisaation hankinta-asioiden parissa. Saat tilaisuuden TTY:n hankintapalvelujen kehittämiseen ja ylläpitoon sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla aktiivinen toimija Tampere3-yhteistyössä. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet ja mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn. Pääset toimimaan itsenäisesti työtovereiden ja työympäristön tukemana.

Lue lisää työskentelystä TTY:llä ja henkilöstöeduistamme Töihin TTY:lle -sivuiltamme.

Palkkaus:

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen, noudattaen yliopistojen palkkausjärjestelmää. Hankintasuunnittelijan tehtävä asettuu muun kuin opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasoille 7-8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Koeaika:

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Muuta huomioitavaa:

Tehtävä on määräaikainen, ja se täytetään sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian, 31.12.2019 saakka.

Käytämme rekrytointiprosessissa videohaastatteluita ja TTY:llä toteutettavia haastatteluita. Ensivaiheessa kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluihin. Videohaastattelukutsun lähetämme hakemuksella antamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollisesti jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittava henkilö rekrytoidaan TTY:lle, mutta hakuprosessi toteutetaan osittain yhteistyössä Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa.

Lisätietoja antaa:

Hankintapäällikkö Jenni Lehtola

sähköposti jenni.lehtola@tut.fi

puhelin 040 198 1808

Puhelintiedusteluihin tavoitettavissa:

keskiviikkona 17.1. klo 12-15

tiistaina 23.1. klo 14-15.

Hakuohjeet:

Jätä hakemus TTY:n sähköisellä lomakkeella viimeistään 28.1.2018. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Palaa