Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tohtorikoulutettava (Future wireless communication and positioning systems), 1-2 tehtävää

Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan laboratorio (ELT) on tunnettu tasokkaasta tekniikan tutkimuksesta ja opetuksesta, joilla on tiiviit yhteydet teollisuuden ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Monet tutkimusalat ovat tärkeässä roolissa teollisuuden ja koko yhteiskunnan digitalisaatiossa sekä kestävän kehityksen ja inhimillisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Tutkimuksen laaja-alaisuus ja sen vuorovaikutus yhteiskuntaan kuuluvat ELT:n vahvuuksiin, samoin kuin laajat ja laadukkaat kansainväliset tutkimusyhteistyöverkostot sekä korkeatasoiset tutkimushankkeet.
Tehtäväkuvaus: Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan laboratorio hakee yhtä tai kahta jatko-opiskelijaa tutkimusryhmäänsä.
Hakuohjeet: Lue tarkemmat tiedot tehtävistä sekä ohjeet hakemuksen jättämiseksi englanninkielisestä hakuilmoituksesta osoitteesta:
www.tut.fi/openpositions.

Tehtävä on nimellä Doctoral Student (Future wireless communication and positioning systems), 1-2 positions.


Jätä hakemus TTY:n sähköisellä lomakkeella viimeistään 30.11.20147.

Palaa