TTY

Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on noin 1700 työntekijän ja yli 8000 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Kansainvälisyys on osa kaikkea TTY:n toimintaa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon!

Tenure Track (Liiketoimintatiedon analytiikka)

Talouden ja rakentamisen tiedekunta on talouden ja rakennetun ympäristön monialainen osaaja. Tutkimuksessamme keskitymme kestävän rakennetun ympäristön sekä kestävän teknologiakeskeisen kilpailukyvyn edistämisen kysymyksiin.

Tietojohtamisen alueella keskitymme tiedon hyödyntämiseen ja hallintaan organisaatioissa kilpailukyvyn parantamiseksi. Olemme erityisen kiinnostuneita arvonluonnin mekanismeista. Avoinna oleva tenure track -tehtävä linkittyy liiketoimintatiedon tutkimusryhmään (DARE).

Tehtäväkuvaus:

Nyt haemme henkilöä tenure track -tehtävään liiketoimintatiedon analytiikan alalle.

Tehtävä täytetään Assistant Professor (1st term), Assistant Professor (2nd term) tai Associate Professor-tasoille.

TTY:n tenure track on urapolku, joka täydentää yliopiston neliportaista tutkijanuramallia. Tenure trackin kautta TTY tarjoaa rekrytoitavalle henkilölle selkeän urapolun edetä kyseisen tieteenalan toistaiseksi voimassa olevaan professorin tehtävään ja mahdollisuuden sitoutua kokonaisvaltaisesti tutkimustyöhön sekä kyseisen tieteenalan edistämiseen.

Hakuohjeet:

Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sekä tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen osoitteessa tästä. Tehtävän nimike on Tenure Track in Business Data Analytics.

Hakuaika päättyy 31.10.2017

Palaa