Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tohtorikoulutettava (Machine Automation, Machine Control), DSII

Teollisuuden tohtorikoulu on Tampereen teknillisen yliopiston vakiintunut konsepti tohtorikoulutukseen. Teollisuuden tohtorikoulun perusajatuksena on se, että tutkimusaiheet tulevat teollisuudesta ja väitöstyötä ohjaa sekä TTY:n professori että yrityksen edustaja. TTY palkkaa tohtorikoulutettavan neljäksi vuodeksi väitöstutkimusprojektiin. Väitöstutkimus suoritetaan TTY:llä ja yrityksessä.

Teollisuuden tohtorikoulu tarjoaa tohtorikoulutettavalle aktiivisen yhteisön joka tukee väitöstyön tekemistä. Tohtorikoulun yhteisöllinen toiminta toteutetaan yhdessä Hermia Groupin kanssa ja se sisältää mm. kuukausittaiset tapaamiset, koulutuksia ja DEMOLA-projekteja.

Lue tarkemmat tiedot tehtävästä ja ohjeet hakemuksen jättämiseksi osoitteesta:
www.tut.fi/openpositions

Tehtävän otsikko on "Doctoral Student in Machine Automation, Machine Control"

Hakuaika päättyy 22.10.2017

Palaa