Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1700 työntekijän ja 8300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Kansainvälisyys on osa kaikkea TTY:n toimintaa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon!

Tohtorikoulutettava (Machine Learning and Cognitive Computing), DSII

Tehtäväkuvaus: Teollisuuden tohtorikoulu on Tampereen teknillisen yliopiston vakiintunut konsepti tohtorikoulutukseen. Teollisuuden tohtorikoulun perusajatuksena on se, että tutkimusaiheet tulevat teollisuudesta ja väitöstyötä ohjaa sekä TTY:n professori että yrityksen edustaja. TTY palkkaa tohtorikoulutettavan neljäksi vuodeksi väitöstutkimusprojektiin. Väitöstutkimus suoritetaan TTY:llä ja yrityksessä.

Teollisuuden tohtorikoulu tarjoaa tohtorikoulutettavalle aktiivisen yhteisön joka tukee väitöstyön tekemistä. Tohtorikoulun yhteisöllinen toiminta toteutetaan yhdessä Hermia Groupin kanssa ja se sisältää mm. kuukausittaiset tapaamiset, koulutuksia ja DEMOLA-projekteja.

Lue tarkemmat tiedot tehtävästä ja ohjeet hakemuksen jättämiseksi osoitteesta:
www.tut.fi/openpositions

Tehtävän otsikko on "Doctoral Student in Machine Learning and Cognitive Computing"

Hakuaika päättyy 22.10.2017

Palaa