Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani.

Tampere3-prosessissa Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat suomalaisessa korkeakoulukentässä uuden, innostavan ja globaalisti vetovoimaisen tutkimus- ja oppimisympäristön. Tampereelle rakentuu vaikuttava korkeakouluyhteisö, jossa yhdistyvät monitieteinen terveyden, tekniikan, talouden ja yhteiskunnan tutkimus. Lue lisää Tampere3-prosessista osoitteessa www.tampere3.fi.

Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Taloussihteeri

Tampereen teknillisen yliopiston yleispalveluihin kuuluva Talouspalvelut–yksikkö on keskeinen asiantuntijayksikkö yliopiston laadukkaan toiminnan mahdollistajana.

Haemme nyt useampaa taloussihteeriä vahvistamaan talouspalveluita.
Tehtäväkuvaus: Taloussihteerit sijoittuvat osaksi nykyisiä taloussihteeritiimejä, jotka vastaavat yliopiston osto- ja matkalaskujen sekä projektihallinnon tehtävistä.

Tehtäviisi kuuluu mm:
- projektien kustannusraportointi rahoittajille sähköisissä järjestelmissä (mm. Tekes, EU, rakennerahasto) sekä muut projektien talouden hoitoon liittyvät tehtävät
- osto- ja matkalaskujen käsittely sähköisissä järjestelmissä sekä yleinen neuvonta ja ohjeistus talousasioista
- yksikön vierailijoiden matkavarauksien, –laskujen ja palkkiolaskujen käsittely sekä muut yksikön talousasioiden hoitoon liittyvät tehtävät

Tehtävän sisältöä voidaan muokata tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.
Edellytykset: Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi laskujen asiatarkastuksesta ja asiakasneuvonnasta talousasioissa.

Eduksi katsotaan soveltuva korkeakoulututkinto tai käytännössä hankittu ammattitaito sekä käytännön kokemus projektiraportoinnista.

Yliopisto on työyhteisönä monikulttuurinen, joten tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta ja osaamista taloushallinnon järjestelmistä sekä perustaidot Excelin käytöstä. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Toiminnan ja prosessien kehittäminen on sinulle tuttua ja olet avoin uusille toimintamalleille.
Tarjoamme: Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän sekä ainutlaatuisen näköalapaikan Suomen korkeakoulusektorin muutokseen osana ammattitaitoista tiimiä. Meillä on hyvä työilmapiiri ja käytössämme ovat nykyaikaiset taloushallinnon työvälineet.

Lue lisää TTY:stä työnantajana ja henkilöstöeduistamme osoitteesta www.tut.fi kohdasta Töihin TTY:lle.
Palkkaus: Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Taloussihteerin tehtävät asettuvat muun kuin opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasolle 5-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.
Koeaika: Tehtävissä on 4 kuukauden koeaika.
Muuta huomioitavaa: Osa tehtävistä täytetään toistaiseksi voimassa olevina ja osa määräaikaisina 31.12.2018 asti. Kaikki tehtävät täytetään mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Ensimmäisessä vaiheessa kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun. Videohaastattelukutsun lähetämme hakemuksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen jo hakuaikana ja toivomme niihin vastauksia mahdollisimman pian. Tarkemmat ohjeet videohaastatteluun vastaamisesta toimitetaan videohaastattelukutsussa. Käytämme rekrytointiprosessissa myös TTY:llä toteutettavia haastatteluja.
Lisätietoja antaa: Talouskoordinaattori Pirkko Mustola
sähköposti: pirkko.mustola@tut.fi, puhelin: 050 300 2404

Puhelintiedusteluihin tavoitettavissa:
- ma 11.9. klo 12-14
- pe 15.9. klo 13-15
- ti 19.9. klo 10-12
- to 21.9. klo 13-15
Hakuohjeet: Kiinnostuitko? Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jätä hakemus TTY:n sähköisellä lomakkeella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.9.2017. Hakemukseen tulee liittää CV.

Palaa