Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani.

Tampere3-prosessissa Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat suomalaisessa korkeakoulukentässä uuden, innostavan ja globaalisti vetovoimaisen tutkimus- ja oppimisympäristön. Tampereelle rakentuu vaikuttava korkeakouluyhteisö, jossa yhdistyvät monitieteinen terveyden, tekniikan, talouden ja yhteiskunnan tutkimus. Lue lisää Tampere3-prosessista osoitteessa www.tampere3.fi.

Tampereen teknillisen yliopiston IT palvelut -yksikkö hakee nyt järjestelmäsuunnittelijaa.

Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Järjestelmäsuunnittelija (ohjelmistokehitys, identiteetinhallinta)

TTY:n IT palvelut –yksikkö tuottaa yliopiston johdon, henkilöstön ja opiskelijoiden tarvitsemat tietotekniset palvelut, keskitetyn palvelinylläpidon, tietoliikennepalvelut ja puhelinpalvelut. Yksikköön kuuluu 57 työntekijää. Yliopiston järjestelmissä on noin 12 000 käyttäjää.
Tehtäväkuvaus: Järjestelmäsuunnittelijana työtehtäviisi kuuluu tulevan Tampere3-korkeakouluyhteisön identiteetin- ja käyttövaltuushallintajärjestelmän (IAM) kehittäminen ja ylläpito tiiviissä yhteistyössä Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun työparien kanssa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu myös TTY:n nykyisen IAM-järjestelmän ylläpito.
Edellytykset: Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää useamman vuoden kokemusta ohjelmistokehitystehtävistä ja tuotantojärjestelmien ylläpidosta. Omaat myös kokemusta ketteristä Java-projekteista, XML ja Javascript ovat sinulle tuttuja työvälineitä.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Työyhteisömme on monikulttuurinen, joten tehtävässä vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme aiempaa kokemusta kehitys- ja ylläpitotehtävistä, NetIQ Identity Manager-tuotteesta, integraatioalustoista (esim. Apache Karaf, Camel, ActiveMQ), SQL-tietokannoista sekä AD- ja LDAP-hakemistoista.
Tarjoamme: Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisesti.

Tarjoamme myös ainutlaatuisen mahdollisuuden olla aktiivisesti kehittämässä identiteetin- ja käyttövaltuushallintajärjestelmäasioita Tampere3-yhteistyössä.
Palkkaus: Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Järjestelmäsuunnittelijan tehtävä asettuu muun kuin opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasoille 9-10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.
Koeaika: Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.
Muuta huomioitavaa: Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva tehtävä ja se täytetään sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Tyypillisesti käytämme rekrytointiprosessissa videohaastatteluita, TTY:llä toteutettavia haastatteluita sekä ulkopuolisen palveluntarjoajan toteuttamia soveltuvuusarviointeja osana hakijoiden arviointia.
Lisätietoja antaa: Järjestelmäpäällikkö Juha Nisso
sähköposti: juha.nisso@tut.fi
puhelin: 040 849 0745

Puhelintiedusteluihin tavoitettavissa:
- pe 18.8. klo 13-16
- ti 22.8. klo 12-14
- pe 25.8. klo 9-11
Hakuohjeet: Jätä hakemus TTY:n sähköisellä lomakkeella viimeistään sunnuntaina 27.8.2017. Hakemukseen tulee liittää CV.

Hakemuksella voi esittää palkkatoiveen.

Palaa