Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tenure track, ohjelmistotekniikka (1-2 tehtävää)

Tehtäväkuvaus: Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa, tietotekniikan laboratoriossa on avoinna tenure track -tehtävä, jonka alana on ohjelmistotekniikka. Myös muut soveltuvat alat huomioidaan.

Tehtävä täytetään tenure track -menettelyllä Assistant Professor (1. vaihe tai 2. vaihe) tai Associate Professor -tasolle.

Tampereen teknillisen yliopiston tenure track -menettely on moniportainen urajärjestelmä, joka täydentää yliopiston neliportaista tutkijanuramallia. Tenure track -menettely tarjoaa rekrytoitavalle henkilölle selkeän urapolun edetä kyseisen tieteenalan toistaiseksi voimassa olevaan professorin tehtävään ja mahdollisuuden sitoutua kokonaisvaltaisesti tutkimus- ja opetustyöhön sekä kyseisen tieteenalan edistämiseen.
Hakuohjeet: Lisätiedot tehtävästä sekä tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen ovat osoitteessa www.tut.fi/openpositions. Tehtävän nimike on Tenure track in Software Engineering.

Hakuaika päättyy 28.8.2017.

Palaa