Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon kansainvälisessä ja viihtyisässä työympäristössä!

Tutkijatohtori/tohtorikoulutettava/tutkimusapulainen (sähkömekaniikka), 1-2 tehtävää

Tehtäväkuvaus: Sähköenergiatekniikan laboratorion alla toimiva sähkömekaniikan tutkimusryhmä hakee uusia tutkijoita. Tutkimusaiheet liittyvät tehohäviöiden mittaamiseen magneettisissa materiaaleissa, tehoelektroniikan kuristimien ja muuntajien numeeriseen mallinnukseen, magnetostriktiivisten laitteiden mallinnukseen ja mittaamiseen sekä kestomagneettigeneraattoreiden dynamiikkaan ja säätöön.
Hakuohjeet: Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sekä tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen osoitteessa www.tut.fi/openpositions. Tehtävän nimike on Postdoctoral Researcher/Doctoral Student/Research Assistant (Electromechanics).

Hakuaika päättyy 25.6.2017.

Palaa