Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on noin 2000 työntekijän ja yli 10 000 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Kansainvälisyys on osa kaikkea TTY:n toimintaa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon!

Tohtorikoulutettava (Machine Learning)

Signaalinkäsittelyn laitos toimii tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa. Signaalinkäsittely on yksi TTY:n kärkialoista, ja laitos on erittäin kansainvälinen ja aktiivinen eri tutkimusaloilla 15 professorin johdolla.
Tehtäväkuvaus: Signaalinkäsittelyn laitos etsii tohtorikoulutettavaa koneoppimisen ja syväoppimisen alalle Multimedia-tutkimusryhmään, joka on osa Computer Vision and Pattern Recognition -ryhmää.
Hakuohjeet: Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sekä tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen osoitteessa www.tut.fi/openpositions. Tehtävän nimike on Doctoral Student (Machine Learning). Hakemus tulee jättää englanninkielisenä. Hakuaika päättyy 15.12.2016.

Palaa