Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on noin 1 700 työntekijän ja 8 300 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Kansainvälisyys on osa kaikkea TTY:n toimintaa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon!

Tenure Track in Intelligent Machines and Robotics (1-2 positions)

Tehtäväkuvaus: Tampereen teknillisellä yliopistolla on avoinna 1-2 tenure track -tehtävää (Intelligent Machines and Robotics).

Tehtävä täytetään tenure track -menettelyllä Assistant Professor (1st term tai 2nd term) tai Associate Professor -tasolle.

Tampereen teknillisen yliopiston tenure track -menettely on moniportainen urajärjestelmä, joka täydentää yliopiston neliportaista tutkijanuramallia.

Tenure track -menettely tarjoaa rekrytoitavalle henkilölle selkeän urapolun edetä kyseisen tieteenalan toistaiseksi voimassa olevaan professorin tehtävään ja mahdollisuuden sitoutua kokonaisvaltaisesti tutkimus- ja opetustyöhön sekä kyseisen tieteenalan edistämiseen.

Tehtävä sijoittuu hakijan profiilin perusteella joko teknisten tieteiden tiedekuntaan tai tieto- ja sähkötekniikan tiedekuntaan.
Hakuohjeet: Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sekä tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen osoitteessa www.tut.fi/openpositions. Tehtävän nimike on Tenure Track in Intelligent Machines and Robotics.

Hakuaika päättyy 14.11.2016.

Palaa