Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on noin 2000 työntekijän ja yli 10 000 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Kansainvälisyys on osa kaikkea TTY:n toimintaa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon!

Kaksi tutkijatohtoria / tohtorikoulutettavaa (Autonomous Grasping and Programming by Demonstration)

Hydrauliikan ja automatiikan laitos (IHA) on yksi maailman johtavista hydrauliikan ja koneautomaation tutkimuslaitoksista maailmassa. Tutkimuksen painopiste on älykkäissä liikkuvissa työkoneissa. IHA:n kunnianhimona on kehittää innovatiivisia ratkaisuja hydraulitekniikan ja automaation avulla sekä minimoida toteutettujen järjestelmien kokonaisympäristövaikutukset samalla parantaen järjestelmien energiatehokkuutta, tuottavuutta ja käytettävyyttä. Toteuttaakseen tutkimusstategiansa IHA:ssa noudatetaan kolmea pääperiaatetta: poikkitieteellinen tutkimus, teorian ja käytännön yhdistäminen sekä yhteistyö teollisuuden kanssa.
Tehtäväkuvaus: Hydrauliikan ja automatiikan laitoksella on avoinna kaksi tutkijatohtorin/ tohtorikoulutettavan (Autonomous Grasping and Programming by Demonstration) tehtävää.

Tehtävät täytetään 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteet täytetään kahden vuoden määräajaksi 31.12.2018 asti.

Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sekä tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen osoitteesta: www.tut.fi/openpositions. Hakuaika päättyy 20.10.2016.

Palaa