Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on noin 2000 työntekijän ja yli 10 000 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Kansainvälisyys on osa kaikkea TTY:n toimintaa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon!

Tohtorikoulutettava (Konejärjestelmien edistyksellinen data-analytiikka)

Hydrauliikan ja automatiikan laitos (IHA) on yksi maailman johtavista hydrauliikan ja koneautomaation tutkimuslaitoksista maailmassa. Tutkimuksen painopiste on älykkäissä liikkuvissa työkoneissa. IHA:n kunnianhimona on kehittää innovatiivisia ratkaisuja hydraulitekniikan ja automaation avulla sekä minimoida toteutettujen järjestelmien kokonaisympäristövaikutukset samalla parantaen järjestelmien energiatehokkuutta, tuottavuutta ja käytettävyyttä. Toteuttaakseen tutkimusstategiansa IHA:ssa noudatetaan kolmea pääperiaatetta: poikkitieteellinen tutkimus, teorian ja käytännön yhdistäminen sekä yhteistyö teollisuuden kanssa.

Tehtäväkuvaus: Hydrauliikan ja automatiikan laitoksella on avoinna tohtorikoulutettavan tehtävä, alana konejärjestelmien edistyksellinen data-analytiikka.

Tehtävä täytetään 1.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde täytetään määräajaksi 31.8.2019 asti.

Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sekä tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen osoitteesta: www.tut.fi/openpositions. Hakuaika päättyy 5.10.2016.

Palaa