Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on noin 2000 työntekijän ja yli 10 000 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Kansainvälisyys on osa kaikkea TTY:n toimintaa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon!

Tohtorikoulutettavia, TTY:n tutkijakoulu (25 paikkaa)

Tampereen teknillinen yliopisto avaa rohkeasti uusia polkuja tekniikan tutkimuksessa ja koulutuksessa. TTY:n tutkijakoulu kattaa kaikki TTY:n tieteenalat.
Tehtäväkuvaus: Arkkitehtuurin ja tekniikan eri aloille haetaan 25 tohtorikoulutettavaa TTY:n tutkijakoulun rahoitetuille tohtorikoulutuspaikoille.

Tohtorikoulutettavan tehtävänä on päätoimisesti suorittaa tohtorintutkinto TTY:llä. Lisäksi yliopisto odottaa, että osana tutkijakoulutusta tehtävään otettu osallistuu oman alansa opetustehtäviin.

Tehtävät täytetään 2- tai 4-vuoden määräajaksi.
Edellytykset: Tehtävään valittavalta edellytetään, että hän on Yliopistolain (558/2009 37§) mukaan kelpoinen valittavaksi tieteelliseen tai taiteelliseen jatkotutkintoon johtaviin opintoihin. Tehtävään soveltuvan pohjatutkinnon on oltava valmis viimeistään 31.12.2016. Hakijan ei vielä hakuvaiheessa tarvitse olla virallisesti TTY:n jatkotutkinto-opiskelija.

Neljän vuoden paikkaa haettaessa pohjatutkinnon tulee olla suoritettu 1.1.2015-31.12.2016 välillä.
Palkkaus: Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Tohtorikoulutettavan tehtävät asettuvat opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasoille 1-4. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.
Koeaika: Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.
Muuta huomioitavaa: Tehtävät täytetään ensisijaisesti 1.1.2017 lukien kahden tai neljän vuoden määräajaksi. Poikkeustapauksissa aloitusta voidaan siirtää myöhemmäksi. Aloitusajasta riippumatta rahoitus päättyy 31.12.2018 kahden vuoden ja 31.12.2020 neljän vuoden paikoissa.
Hakuohjeet: Lue englanninkielinen hakuilmoitus kokonaisuudessaan ja tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen osoitteessa www.tut.fi/openpositions. Tehtävän nimike on Doctoral Students, TUT's Graduate School (25 positions). Jätä hakemus TTY:n sähköisellä lomakkeella englanninkielisen hakuilmoituksen kautta viimeistään 17.10.2016.

Palaa