Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on noin 2000 työntekijän ja yli 10 000 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Kansainvälisyys on osa kaikkea TTY:n toimintaa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon!

Tohtorikoulutettava (sovellettu/laskennallinen mekaniikka)


Tehtäväkuvaus: Rakennustekniikan laitos etsii sovelletun/laskennallisen mekaniikan tohtorikoulutettavaa edistyneiden kallionporaustekniikoiden monifysiikkamallinnukseen.

Perinteisessä kallionporauksessa kiven murskaaminen tapahtuu pelkän mekaanisen kuormituksen avulla. Edistyneissä kallionporaustekniikoissa käytetään jotakin toista fysikaalista toimijaa, kuten plasmashokkia, mikroaaltoja tai korkeapaineista vesisuihkua kiven vaurioittamiseen ennen mekaanista porausta. Tohtorikoulutettavan tehtävä on mallintaa numeerisesti näitä edistyneitä kallionporaustekniikoita.
Hakuohjeet: Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sekä tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen osoitteessa www.tut.fi/openpositions. Tehtävän nimike on Doctoral student in Applied/Computational Mechanics.

Hakuaika päättyy 3.10.2016.

Palaa