HRD-harjoittelija

Hakuaika päättyy 31.05.2018
Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut ihmisistä, työyhteisöistä ja organisaatiokulttuurista? Tunnetko haluavasi vaikuttaa ja kehittää? Haluatko tulla mukaan osaksi elämänturvayhtiömme tarinaa ja auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää? Etsimme vastavalmistunutta tai juuri valmistuvaa korkeakouluopiskelijaa kuuden kuukauden palkalliseen harjoittelujaksoon HRD-tehtäviin.

LähiTapiola on dynaaminen, kehittyvä ja aktiivinen työympäristö, joka tarjoaa näköalapaikan terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden liiketoiminnan parissa. Visionamme on tarjota omistaja-asiakkaillemme turvallisempaa ja terveempää elämää.

Harjoittelujakson aikana pääset tekemään HRD-työtä osana GPTW-projektiryhmäämme. Keskeisiin työtehtäviin kuuluu muun muassa materiaaliaineistojen käsittely, osaamisen kehittämisen tehtävät sekä asiantuntijoidemme tukeminen monipuolisissa HRD-tehtävissä. Harjoittelun alussa tehtävä painottuu GPTW-tehtäviin, ja myöhemmin laajemmin HRD alueen avustaviin tehtäviin.

Odotamme sinulta
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Aktiivista ideointia ja proaktiivista kehittävää asennetta
  • Sujuvaa viestintä- ja vuorovaikutustaitoa ja halua vaikuttaa
  • Innostavaa, positiivista ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
  • Aiempaa kokemusta HR:stä tai GPTW:stä
  • Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa hallintaa
Tarjoamme
  • Haasteellisen ja monipuolisen tehtävän HR-yksikössämme
  • Mahdollisuuden kehittää opinnoissa keräämääsi osaamista käytännön työelämässä
  • Erinomaisen työyhteisön ympärillesi joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla

LähiTapiolassa työskentelee valtakunnallisesti 3400 asiantuntijaa. Me arvostamme työntekijöitämme ja huolehdimme työntekijöidemme osaamisesta, motivaatiosta ja jaksamisesta monin eri tavoin. Haluamme panostaa osaamisen kehittämiseen, vastuulliseen johtamiseen ja tarjota henkilöstölle innostavan ja arvostetun työyhteisön. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Tapiolassa.

Harjoittelujakso alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Opintojen ja työharjoittelun joustava yhdistäminen on mahdollista. Työharjoittelussa on vakuutusalan TES:n mukainen palkkaus.

Lisätietoja antaa

Hae tehtävään oheiselle lomakkeella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2018. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sinisaari, tomi.sinisaari@lahitapiola.fi, puh. 050 3274707 to 17.5. klo 9.00 - 10.00 ja ma 21.5. klo 11.00-12.00

Tsekkaa meidät myös www.lahitapiola.fi

Facebook (LähiTapiola – LokalTapiola)

Twitter (@Lahi_Tapiola)

Instagram (lahitapiola_lokaltapiola)

LinkedIn (LähiTapiola)

Palaa