Edustaja, kotitaloudet

Hakuaika päättyy 24.04.2018
Tehtävän kuvaus Toimintamme kehittyessä haemme Rovaniemelle

EDUSTAJAA

Haemme LähiTapiola Lapin alueyhtiöön yrittäjäsuhteista edustajaa huolehtimaan asiakkaidemme hyvinvoinnista, elämänturvasta ja vakuutustarpeiden täyttämisestä. Tehtävänäsi on uusien kotitalousasiakkaiden hankkiminen ja säännöllinen yhteydenpito nykyisiin asiakkaisiin. Asiakaskohtaamiset tapahtuvat monikanavaisesti niin kasvotusten, puhelimitse kuin verkossakin. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa. Saat valmiin liikeidean ja mahdollisuuden yrittää ilman alkupääomaa ja suurempaa riskiä.
Odotamme sinulta Edustajana menestyminen edellyttää aktiivista myyntiotetta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on halua, rohkeutta ja intoa tuloksen tekemiseen, hyvä paineensietokyky ja hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelet tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti. Kokemus pankki- tai vakuutusalasta on eduksi, mutta ei välttämätön.
Tarjoamme Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään sekä tuloksiin sidotun palkkion. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.
Lisätietoja antaa Myyntijohtaja Max Hakulinen puh. 040 5889109 tai max.hakulinen@lahitapiola.fi

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella.

Palaa