Asiakkuuspäällikkö

Hakuaika päättyy 23.03.2018
Tehtävän kuvaus Etsimme aktiivista asiakkuuspäällikköä LähiTapiola Savo-Karjalan yritysmyyntiin Mikkeliin. Yksikkömme vastaa LähiTapiola Savo-Karjalan yritysten hankinnasta ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Asiakkuuspäällikön keskeinen tehtävä on uusien yritysasiakkaiden hankinta, minkä lisäksi oman asiakassalkun asiakkuuksien tavoitteellinen kehittäminen ja sidosryhmäyhteistyö ovat tärkeässä roolissa. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka avulla toteutat omat myynti- ja tulostavoitteesi.
Odotamme sinulta Olet hakemamme henkilö, mikäli toimit tavoitteellisesti ja järjestelmällisesti, tartut aktiivisesti tehtäviin sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Toimit tiimissä positiivisena hengenluojana. Haluat kehittyä työssäsi ja ymmärrät asenteen merkityksen sekä jatkuvasta valmennuksesta saamasi hyödyt. Paikallisen yrityselämän tuntemus sekä näyttö menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä katsotaan eduksesi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä yritysvakuuttamisen ammattilaiseksi. Jos koet olevasi huipputekijä, tule mukaan rakentamaan kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen.
Lisätietoja antaa Liiketoimintajohtaja Tuomas Sinkko, puh. 0400 276 394
Tehtävään alustavasti valitun henkilön täytyy esittää huumausainetodistus ennen lopullista valintapäätöstä.
Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella.

Palaa