Yritysneuvoja

Hakuaika päättyy 29.03.2018
Tehtävän kuvaus Yritysneuvojan työnkuvaan kuuluu LähiTapiola Pohjoisen yritysasiakkaiden asiakaspalvelu, aktiivinen lisämyynti, asiakasohjaukset ja huolenpito. Yritysneuvojalla on myös tärkeä rooli yritysryhmän asiakkuuspäälliköiden ja asiantuntijoiden myynnin tukemisessa ja huolenpitoon liittyvissä toimeksiannoissa. Tehtävä on vakituinen.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, halua työskennellä pääosin puhelimitse asiakkaiden kanssa, aktiivista ja positiivista asennetta ja kykyä ottaa asiat haltuun. Olet tiimipelaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kokemus yritysten vakuutuksista ja/tai asiakaspalvelusta on eduksi tehtävässä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön täytyy esittää huumausainetodistus ennen lopullista valintapäätöstä.

Tarjoamme Monipuolisen tehtävän yritystiimissämme ja mahdollisuuden kehittyä yritysasiakkaiden huolenpidon, myynnin ja ratkaisumallien asiantuntijaksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja laajentaa tehtävää tulevaisuudessa osaamistaustasi mukaan. Olemme alueen vetovoimaisimpia finanssialan työpaikkoja ja tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta.

LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Tarjoamme näköalapaikan turvallisuuden, terveyden ja talouden parissa. LähiTapiola Pohjoisen kotipaikka on Oulu, ja palveluksessamme työskentelee n. 190 finanssialan ammattilaista. Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja yhtiö on saanut mm. Oulun seudun Virkein virma 2017 tunnustuksen. Katso LähiTapiola Pohjoisen esittely täältä: https://youtu.be/G41-a68Llp0
Lisätietoja antaa myyntijohtaja Mika Kuusikko p. 040 528 1348 parhaiten tavoitettavissa 16.3. klo 14-15 ja 23.3. 10-11.


Pyydämme lähettämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen oheisella hakulomakkeella 29.3.2018 mennessä.

Palaa