Palveluneuvoja, perintäpalvelut

Hakuaika päättyy 28.02.2018
Tehtävän kuvaus Haemme kahta hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä LähiTapiola Palvelut Oy:n perintätiimiin. Toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen on määräaikainen 30.6.2019 saakka. Perinnän palveluneuvojan tehtävään kuuluvat mm. perinnän puhelinpalvelu, sähköisten kontaktien hoitaminen, yritysasiakkaiden erityisperintä sekä saatavien perintä maksukyvyttömyysmenettelyissä.
Odotamme sinulta Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja perintätehtävistä tai muutoin perinnän perusteiden osaamista. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä. Toivomme lisäksi, että sinulla on halu oppia uusia asioita ja kehittää työtäsi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, jonka onnistuneessa hoitamisessa sinua on tukemassa ammattitaitoinen perinnän tiimi.
Lisätietoja antaa Palvelupäällikkö Sari Martinmäki 020 522 2285, 0400 446 308 ja palveluneuvoja Pauliina Huhtala 09-453 2807.

Lähetäthän hakemuksesi oheisella hakulomakkeella ja mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Palaa