Kesätyöntekijöitä Varsinais-Suomeen

Hakuaika päättyy 15.03.2018
Tehtävän kuvaus

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta? Haluatko vaikuttaa ja kehittää? Harkitsetko uraa finanssialalla? Haluatko kurkistaa millaista siellä on olla töissä? Haemme nyt elämänturvaajia Varsinais-Suomen alueelle monipuolisiin vakuutussalan tehtäviin kesäkaudelle 2018. Tarjoamme mielenkiintoisia kesätöitä monenlaisille osaajille asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä sekä korvauspalvelussamme.

Odotamme sinulta

Positiivista asennetta ja aitoa intoa osallistua asiakkaidemme turvallisuuden, terveyden ja talouden turvaamiseen. Toivomme kesätyöntekijöiltämme jo ennalta osoitettua kiinnostusta alaa kohtaan, esimerkiksi opintojen tai aiemman työkokemuksen kautta.

Tarjoamme

Mahdollisuuden päästä oppimaan, tekemään ja kehittymään tulevaisuuden huippuosaajaksi hyvässä porukassa positiivisella fiiliksellä. Uudet elämänturvaajamme saavat aina perusteellisen perehdytyksen työtehtäviinsä. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet jatkaa tuntityöntekijänä kesän jälkeen.

Lisätietoja antaa

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Huomaathan, että kesätyöhakemuksemme on kaksiosainen ja koostuu hakulomakkeesta ja lyhyestä videohaastattelusta. Videohaastatteluun pääset tämän linkin kautta. Vastaathan kaikkiin kolmeen kysymykseen lyhyesti, noin minuutin pituisilla videoilla.

Lisätietoja saat maria.laaksonen@lahitapiola.fi

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella.

Palaa