Assistentti (markkinointi)

Hakuaika päättyy 23.01.2018
Tehtävän kuvaus Haemme oma-aloitteista ja aktiivista markkinoinnin assistenttia Etelän alueyhtiöön. Tehtäväsi painottuvat elämänturvayhtiön markkinointiin, lisäksi toimit myös toimitusjohtajan assistenttina. Vastaat Etelän markkinoinnin vuosikellon suunnittelusta, markkinointi- ja messutapahtumien toteuttamisesta ja markkinointimateriaalien laatimisesta yhteistyössä myynti- ja korvausorganisaation kanssa. Sinulle kuuluu yhtiön sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviä ja ylläpidät yhtiön internet- ja sosiaalisen median sivustoja.
Odotamme sinulta Edellytämme soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa kokemuksen kautta hankittua ammattitaitoa. Aiempi kokemus markkinoinnin tehtävistä ja työkaluista luetaan eduksi. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja innostunut asenne markkinointiin osana liiketoimintaa, kyky priorisoida tekemisiäsi ja pidät lankoja käsissäsi muuttuvassakin työympäristössä. Hallitset hyvin keskeisimmät ohjelmistot.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä osaavan ja innostavan elämänturvayhtiön työyhteisön.
Lisätietoja antaa Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Ari Lagerström, puh. 044 777 1317 tiistaina 16.1 klo 14-16 ja torstaina 18.1 klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella hakulomakkeella.

Palaa