Henkilöstöpäällikkö

Hakuaika päättyy 23.01.2018
Tehtävän kuvaus Haemme positiivista HR-osaajaa elämänturvayhtiön henkilöstöpäällikön tehtävään. Henkilöstöpäällikkönä vastaat henkilöstöpolitiikkojen ja –prosessien laatimisesta ja jalkauttamisesta alueyhtiössä työsuhteen koko elinkaarella. Tuet esimiehiä ja johtoa henkilöstön elämänturvan toteuttamisessa työsuhde-, työhyvinvointi- ja osaamisen kehittämisen asioissa. Toimit työterveyden yhteyshenkilönä, työnantajan edustajana henkilöstöyhteistyössä ja yhtiön työsuojelupäällikkönä.
Odotamme sinulta Odotamme sinulta positiivisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta ihmisten ja organisaatioiden johtamiseen ja kehittämiseen, erinomaisia vuorovaikutus-, tiimityöskentely-ja ongelmanratkaisutaitoja sekä aiempaa kokemusta henkilöstöalan tehtävistä. Tehtävässä toimit oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja otat asiat haltuun. Edellytämme vähintään alempaa korkeakoulututkintoa.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä osaavan ja innostavan elämänturvayhtiön työyhteisön.
Lisätietoja antaa Lisätietoja antaa hallintojohtaja Markus Lampo, puh. 050 430 3737 tiistaina 16.1 klo 14-16 ja torstaina 18.1. klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella hakulomakkeella.

Palaa