Asiakkuuspäällikkö

Hakuaika päättyy 21.01.2018
Tehtävän kuvaus Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankinta, oman asiakassalkun asiakkuuksien tavoitteellinen kehittäminen ja sidosryhmäyhteistyö. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka avulla toteutat omat myynti- ja tulostavoitteesi.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta/tutkintoa, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Paikallisen yrityselämän tuntemus sekä näyttö menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä katsotaan eduksesi. Työ edellyttää liikkumista alueyhtiön alueella ja oman auton käyttöä.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä yritysvakuuttamisen ammattilaiseksi. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä tuloksiin sidotun palkan. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.

LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Tarjoamme näköalapaikan turvallisuuden, terveyden ja talouden parissa. LähiTapiola Pohjoisen kotipaikka on Oulu, ja palveluksessamme työskentelee n. 190 finanssialan ammattilaista. Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja yhtiö on saanut mm. Oulun seudun Virkein virma 2017 tunnustuksen. Katso LähiTapiola Pohjoisen esittely täältä: https://youtu.be/G41-a68Llp0
Lisätietoja antaa myyntijohtaja Mika Kuusikko p. 040 528 1348, parhaiten tavoitettavissa 8.1. klo 13-14 ja 18.1. klo 11-12.
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti.

Hae tehtävää 21.1.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella.

Palaa